KRYEFAQJA » 2017 » Qershor (Faqe 2)

Arkiva Mujore: Qershor 2017

Biznes, sot afati i fundit për dorëzimin e deklaratave të padorëzuara

Biznes, sot afati i fundit për dorëzimin e deklaratave të padorëzuara

Nëse dëshiron të përfitosh nga ligji për fshirjen e detyrimeve të pagueshme në doganë apo për fshirjen dhe shuarjen e detyrimeve tatimore, duhet të veprosh sot, duke dorëzuar deklaratat e padorëzuara të çdo periudhe tatimore. Dorëzimi bëhet elektronikisht dhe ka afat deri në përfundit më datës 30 qershor. Ligji i …

Më shumë