KRYEFAQJA » 2017 » Qershor (Faqe 18)

Arkiva Mujore: Qershor 2017

“Financial Times” sugjeron: Maqedonia të quhet “Paionia”

Në kohën kur Shkupi dhe Athina përpiqen prej vitesh për gjetjen e një zgjidhjeje të pranueshme për të dyja palët rreth çështjes së emrit të Maqedonisë, ka ardhur një propozim interesant nga gazeta “Financial Times”. “Për shkak të rëndësisë për t’u arritur stabiliteti në Ballkan, sugjeroj që emri i ri …

Më shumë