KRYEFAQJA » 2017 » Qershor (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Qershor 2017

Koalicionit të Vëzhguesve Vendorë të Zgjedhjeve vlerëson pozitivisht zgjedhjet

Reagimi, i Koalicionit të Vëzhguesve Vendorë, të Zgjedhjeve, 2017

Koalicioni i Vëzhguesve vendorë e ka konsideruar si pozitiv procesin e votimit dhe ate të administrimit të votave në vend. Në një dalje për mediat, ku publikoi gjetjet dhe konkluzionet paraprake të monitorimit të ditës së zgjedhjeve, ky koalicion u shpreh shumë pozitivisht. Ai vlerësoi trupën e administrimit zgjedhor, institucionet …

Më shumë