KRYEFAQJA » 2017 » Qershor

Arkiva Mujore: Qershor 2017

Bordi i Monitorimit të Mediave pranë KQZ : RTSH i balancuar dhe profesional

Bordi i Monitorimit të Mediave pranë KQZ : RTSH i balancuar dhe profesional

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka çertifikuar sot përmes raportit të Bordit të Monitorimit të Mediave vlerësimin për pasqyrimin profesional e të paanshëm të fushatës zgjedhore nga operatori publik RTSH. Pas konstatimit paraprak të vëzhguesve ndërkombëtarë për përmbushjen e detyrimit për mbulim të paanshëm e profesional, vlerësimi tjetër ka ardhur nga …

Më shumë