KRYEFAQJA » 2017 » Maj (Faqe 7)

Arkiva Mujore: Maj 2017

Shuhet Mitsotakis, emblema e politikës greke

Shuhet Mitsotakis, embleme e politikës greke

Konstantinos Mitsotakis, ish-kryeministri i Greqisë dhe një nga politikanët e shquar të vendit, është ndarë nga jeta në moshën 99-vjeçare. Ai ka lindur në Hania të Kretës në një familje të shquar politikanësh. Mitsotakis është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë dhe Shkencave Politike në Universitetin e Athinës, ndërsa studimet pasuniversitare …

Më shumë