KRYEFAQJA » 2017 » Maj (Faqe 5)

Arkiva Mujore: Maj 2017

Bangladesh: Cikloni Mora evakuoi 450.000 persona të fshatrave bregdetare

Cikloni Mora goditi Bangladeshin shoqëruar me erëra me intensitet të lartë shpejtësie deri në 135 kilometra në orë, duke shkatërruar mijëra shtëpi dhe detyruar evakuimin e 450.000 persona të fshatrave bregdetare. Cikloni ka përfshirë zonën në juglindje të vendit mes qyteteve Çitagong dhe Koks Bazar. Asnjë viktimë nuk raportohet për …

Më shumë

Forumi Rebirth në Tiranë

Teksa Bienalja Mediaterranea 18 ka mbyllur siparin, artistët dhe menaxherët e artit e shohin Shqipërinë si një kantier të ri kreativiteti. Pikërisht kështu ka ndodhur edhe me forumin Re-Birth në Tiranë një projekt i Cittadellarte dhe fondacionit Pistoletto. Përmes muzikes, dialogut ndërkulturor dhe shkëmbimit të ideve, pjesëmarrësit në Forum kanë …

Më shumë