KRYEFAQJA » 2017 » Prill (Faqe 50)

Arkiva Mujore: Prill 2017

KKSH dhe partitë shqiptare në Serbi ftuan qytetarët shqiptarë të bojkotojnë zgjedhjet presidenciale

Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe partitë shqiptare në Serbi ftuan qytetarët shqiptarë të bojkotojnë zgjedhjet presidenciale

Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe partitë politike shqiptare në Serbi ftuan qytetarët shqiptarë me banim në Luginën e Preshevës t’i bojkotojnë zgjedhjet presidenciale të Serbisë. Sipas tyre, asnjë nga kandidatët për president dhe asnjë program zgjedhor nuk ka shfaqur interesim për gjendjen e popullsisë shqiptare në jug të Serbisë. Propozimi i …

Më shumë