KRYEFAQJA » 2017 » Prill (Faqe 3)

Arkiva Mujore: Prill 2017

Forumi Ekonomik Shqipëri-Ukrainë, Shqipëria dhe Ukraina në kërkim të tregut të integruar

Vetëm 29 milion euro janë shënuar si vlerë e shkëmbimeve tregtare me Ukrahinën. Shteti me 42 milion banorë ka interes të bashkëpunimit afatgjatë me sipërmarrjet shqiptare. Ka interes për turizmin shqiptar, sikundër mund të ofrojë direkt, dhe jo nëpërmjet ndërmjetësve, tregtinë e lirë të grurit, kur është eksportuesi i dytë …

Më shumë

Grupi PS-së do mbështesë kandidaturën e Metës për President

PS mbledh asamblenë

Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste, në mënyrë unanime miraton mbështetjen e kandidaturës së Ilir Metës, për President. Edi Rama mbërriti herët në mëngjes në selinë e partisë që drejton, ndërsa mbledhja e grupit nisi në orën 10:00 për të zgjatur rreth 40 minuta. Sikurse për çdo vendimarrje të rëndësishme, kryetari …

Më shumë

Graf: Demokracia bazohet tek dialogu, jo tek bojkoti

Ambasadori i Zvicrës në vendin tonë, Kristofer Graf gjeti rastin të kujtoj se si duhet të funksionoje demokracia gjatë forumit me temë demokracinë lokale të organizuar nga Lëviz Albania, duke lëshuar njëherësh edhe një mesazh për situatën politike në Shqipëri. “Funksionimi efektiv i demokracisë lokale bazohet tek dialogu, konsultimet, negociatat …

Më shumë