KRYEFAQJA » 2017 » Prill (Faqe 20)

Arkiva Mujore: Prill 2017

Ballkanasit, të pakënaqur me korrupsionin, por edhe me …denoncuesit!

Deklarimi i të ardhurave, deri në 30 prill

Sinjalizuesit konsiderohen si mjet efekti për të ekspozuar krimin dhe korrupsionin në rajon, – ky është përfundimi i një sondazhi të kryer nga Këshilli Bashkëpunimit Rajonal në vendet e Ballkanit. Për të mësuar qasjen e publikut ndaj sinjalizuesve u pyetën 7000 njerëz nga 7 ekonomitë e vendeve të rajonit. “Korrupsioni dhe mungesa …

Më shumë

Dializa ofrohet edhe në Elbasan

Dializa ofrohet edhe në Elbasan

Nga muaji prill, hemodializa ofrohet në kushte bashkëkohore edhe në Spitalin Rajonal të Elbasanit, duke i dhënë fund kalvarit të pacientëve me insuficiencë renale kronike. Ndonëse reparti i hemodializës në këtë spital ishte hapur prej vitit 2005, në dispozicion të tij ishte vendosur në një dhomë e vogël, ku për …

Më shumë