KRYEFAQJA » 2017 » Mars (Faqe 8)

Arkiva Mujore: Mars 2017

Nis kontrolli i kandidatëve që synojnë institucionet e vettingut

Përzgjidhen anëtarët e kolegjit të apelimit për vettingun

Ekspertët e Avokatit te Popullit nën mbikqyrjen e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, kanë nisur të martën punën për vlerësimin e dokumentacionit të dorëzuar nga 101 kandidatët që riplotësuan dosjet deri të hënën në mesnatë. Burimet zyrtare thanë se 101 kandidatë aplikantë i dorëzuan dokumentet përmes paraqitjes pranë zyrave të Avokatit …

Më shumë

FAO: Fëmijët shqiptarë probleme me ushqyerjen

Përfaqësuesi i FAO-s , kequshqyerja, obeziteti, femijet obeze,

Shqipëria është një nga vendet e prekura nga barra e trefishtë e kequshqyerjes së fëmijëve vlerëson Organizata Botërore e Ushqimit, (FAO). Sipas saj fëmijët shqiptarë vuajnë nga mugesa e ushqimit, mungesa e ushqimeve të shëndetshme, por edhe nga mbiushqyerja. Gjithnjë sipas Organizatës Botërore të Ushqimit,  17.4 përqind e fëmijëve shqiptarë …

Më shumë

Maqedoni: Kuvendi vazhdon me seancën konstituive

Kuvendi i Maqedonisë vazhdon të martën seancën konstituive, në të cilën debatohet për zgjedhjen e kryetarit, zv/kryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve.  Deputetët e VMRO-DPMNE-së dje në fjalimet e tyre kërkuan që të respektohet vullneti i shumicës gjatë zgjedhjes së kryetarit të …

Më shumë