KRYEFAQJA » 2017 » Mars (Faqe 54)

Arkiva Mujore: Mars 2017

Seibert: Partitë të punojnë së bashku në parlament dhe të zbusin mosmarrëveshjet

Steffen Seibert, zëdhënësi i kancelares gjermane Angela Merkel. ka reaguar për herë të parë sot për zhvillimet politike në Shqipëri. I pyetur nga Deutche Welle për kërkesat e opozitës dhe bojkotin e punimeve të parlamentit, ai ka shpjeguar se qeveria federale mbështet reformat e nisura në vendin tonë dhe se është në …

Më shumë

Produktet kozmetike nga viti i ardhshëm, gjurmim dhe analizim në laborator

Çdo importues apo prodhues i produkteve kozmetike do t’i duhet të raportoje pranë inspektoriatit shëndetësor dhe një komisioni në ministrinë e shëndetësisë 6 muaj para hedhjes së tyre në treg. Ligji për produktet kozmetike që do të filloje të bëhet i zbatueshëm në prill të vitit të ardhshëm, detyron kompanitë …

Më shumë