KRYEFAQJA » 2017 » Mars (Faqe 50)

Arkiva Mujore: Mars 2017

Rama : Në luftën kundër kanabisit do të përfshihen dhe shërbimet inteligjente

Rama : Në luftën kundër kanabisit do të përfshihen dhe shërbimet inteligjente

Qeveria shqiptare ka vendosur të angazhojë shërbimet inteligjente për të luftuar fenomenin e mbjelljes dhe trafikut të kanabisit. Kjo ëshë bërë e ditur nga kryeministri Edi Rama gjatë prezantimit të strategjisë. “Shqipëria nuk është territor pa fund. Sot policia e shtetit ka kapacitet maksimal për ta kontrolluar këtë territor metër …

Më shumë