KRYEFAQJA » 2017 » Mars (Faqe 28)

Arkiva Mujore: Mars 2017

Trump: Obama më ka përgjuar

Trump: Obama më ka përgjuar

Drejtuesit kryesorë të Komisionit të Dhomës së Përfaqësuesve për Zbulimin thanë se pretendimi i presidentit Donald Trump se paraardhësi i tij, Barack Obama, e ka përgjuar në javët para zgjedhjeve të Nëntorit është i pabazë. “Nuk kemi ndonjë dëshmi që kjo të ketë ndodhur,” tha kryetari i Komisionit, kongresmeni republikan …

Më shumë

Akademia e Shkencave përgatitet të ndajë çmimet shkencore kombëtare

Akademia e Shkencave përgatitet të ndajë çmimet shkencore kombëtare

Akademia e Shkencave e Shqipërisë do të ndajë së shpejti katër çmimet kombëtare vjetore në fushën e shkencave albanologjike, të veprave natyrore dhe teknike dhe çmimi për kërkuesin e ri më të suksesshëm. Kryetari i Akademisë, Muzafer Korkuti i tha RTSH se ky konkurs rrit ndjeshëm përfaqësimin e veprës shqiptare …

Më shumë