KRYEFAQJA » 2017 » Shkurt (Faqe 52)

Arkiva Mujore: Shkurt 2017

Rregullorja e Maturës 2017

matura, 2017, rregullorja e matures 2017, provimi i matures, arsimi

Maturantët të cilët dëshirojnë të vijojnë studimet e larta do tu jepet mundësia të plotësojnë formularin A1 dhe A1Z online në portalin qeveritar “e albania” në periudhën 15-30 Mars dhe më pas pranë shkollave të mesme në datat 25 Mars -10 Prill 2017. Nëpërmjet këtyre formularëve maturantët do të përcaktojnë …

Më shumë

Shehu: “Projekti 1 miliardë dollarë”, projekt elektoral!

Sherefedin Shehu

“Projekti 1 miliardë dollarë” për investimeve që shpalli kryeministri Edi Rama për 3 vitet e ardhshme, për demokratët është një projekt elektoral. Në një intervistë për RTSH-në, ish zëvendës ministri i financave, deputeti i PD Sherefedin Shehu, thotë se nisma do të krijojë borxhe të fshehura. Madje ai shkon edhe …

Më shumë