KRYEFAQJA » 2017 » Shkurt (Faqe 32)

Arkiva Mujore: Shkurt 2017

Turkmenistan, Berdimuhamedov siguron mandatin e tretë presidencial

Turkmenistan, Berdimuhamedov siguron mandatin e tretë presidencial

Gurbanguli Berdimuhamedov, presidenti autoritar i Turkmenistanit, siguroi mandatin e tretë, duke fituar 97.7 përqind të votave në zgjedhjet e së dielës. Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve i shpalli rezultatet të hënën dhe tha se pjesëmarrja në votim ka qenë mbi 97 përqind. Berdimuhamedov ushtron kontroll të rreptë mbi të gjitha aspektet …

Më shumë

Rumani vazhdojnë protestat kundër korrupsionit dhe qeverisë

Rumani vazhdojnë protestat kundër korrupsionit dhe qeverisë

Protestat qytetare në Rumani kundër korrupsionit dhe qeverisë vazhduan edhe natën e së dielës. Mbi 50,000 qytetarë në Bukuresht morën pjesë në protestë duke i quajtur udhëheqësit e vendit “hajdutë” dhe duke thirrur “poshtë korrupsioni”. Kjo ishte dita e 13-të e protestave popullore kundër Qeverisë social-demokrate, të udhëhequr nga Sorin …

Më shumë

Ndalohen përgjegjësit e vjedhjeve në Pakun Kombëtar të Apollonisë

Ndalohen përgjegjësit e vjedhjeve në Pakun e Apollonisë

Përgjegjësi i Parkut Kombëtar të Apollonisë në Fier, është ndaluar nga policia pas vjedhjes së 230 objekteve arkeologjike të gjetura në territorin e tij. Bashkë me të janë ndaluar edhe disa persona të cilët kanë kryer gërmime të jashtëligjshme, por hetimet po vazhdojnë edhe për drejtorin e parkut.  Sipas policisë …

Më shumë