KRYEFAQJA » 2017 » Shkurt (Faqe 29)

Arkiva Mujore: Shkurt 2017

Buxhuku : “ Te krijohet një ent rregullator për energjinë”

Cmimi, gazi i lengshem, rritet cmimi, ent rregullator i energjise,

Rritja për të tretën herë brenda dy muajsh e çmimit të gazit të lëngshëm për automjetet sipas administratorit të përgjithshëm të konfindustrias, Gjergj Buxhuku, dikton si domosdoshmëri ngritjen e një enti të posaçëm për tregun e karburanteve. “Do të ishte e arsyeshme qe së pari, tregu i karburantëve të vihej nën …

Më shumë

Tahiri: Shqipëria pa armë

Saimir-Tahiri, shqiperia, shqiperia pa arme, fjalim, vendi

Dorëzimi vullnetar i armëve vijon edhe në Papër të Elbasanit ku shumë qytetarë i janë bashkuar thirrjes së Ministrisë së Brendëshme që të largojnë prej shtëpive të tyre armët luftarake. Ministri i Punësve të Brendëshme Saimir Tahiri ka qenë i pranishëm në këtë njësi administrative dhe ka inkurajuar qytetarët e …

Më shumë

Rumani, parlamenti voton referendumin antikorrupsion, por protestat vazhdojnë

Rumani, parlamenti voton referendumin antikorrupsion, por protestat vazhdojnë

Parlamenti i Rumanisë vendosi që të mbahet një referendum për mbështetjen publike të luftës kundër korrupsionit. Megjithatë nuk është e qartë se çfarë pyetje do të shtrohet në referendum, por ai shihet si mënyrë e mire për të shtuar mbështetjen për luftën që po vazhdon kundër korrupsionit në këtë vend. …

Më shumë