KRYEFAQJA » 2017 » Janar (Faqe 32)

Arkiva Mujore: Janar 2017

Shqipëria merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Shtutgart

Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Shtutgart. S

Shqipëria ka inaguruar të shtunën pjesmarrjen e saj në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Shtutgart. Por kjo është hera e parë që në një panair ndërkombëtar turizmi ajo merr pjesë me statusin e veçantë “vend partner”. Stenda shqiptare zë vend të rëndësishëm krahas atyre të mbi 1500 pjesmarrësve në panair, …

Më shumë

Votimi elektronik më 18 qershor, betejë e re mes maxhorancës dhe opozitës

Votimi elektronik më 18 qershor, betejë e re mes maxhorancës dhe opozitës

Mosmarrveshjet lidhur me votimin elektronik në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 18 qershorit, duket se do të çojnë në një betejë të re mes maxhorancës dhe opozitës. Në komisionin e Reformës Zgjedhore të zhvilluar të premten, palët komunikuan mes tensionit gjithnjë në rritje. “Marrim një vendim tani, sipas propozimit, që …

Më shumë

“Çështja Tahiri”, Kolegji Zgjedhor pushon gjykimin për ish deputetin

Ceshtja Tahiri

Kolegji Zgjedhor pushon çështjen dhe shpall mos-kompetencën për ankimimin e ish-deputetit Dashamir Tahiri, i cili kërkon shfuqizimin e vendimit të KQZ-ës për heqjen e mandatit të deputetit. Pas një séance maratonë, kolegji në gjykatën e Apelit, vendosi të dërgojë çështjen në Gjykatën Administrative të shkallës së parë për shqyrtim. Në …

Më shumë