KRYEFAQJA » 2017 » Janar (Faqe 22)

Arkiva Mujore: Janar 2017

Porti Durrësit, Kosova së shpejti me zyrë doganore

Doganë e re për Kosovën në Durrës

Marrëveshja e mirëkuptimit për bashkëpunim për kadastrat fiskale mes Shqipërisë dhe Kosoves,  është nënshkruar nga ministrat e financave të dy vendeve. Për ministrin shqiptar të financave Arben Ahmetaj vendi ynë do të ndihmohet nga administrata e kosovës për kadastrën fiskale, cila do të jetë nën menaxhim tërësisht nga qeveria qendrore …

Më shumë

Kontributi i shqiptarëve në shpëtimin e hebrenjve në shkollat izraelite

valentina leskaj, izrael, vizite, hebrenj, shqiperia shpetoi hebrenjte, mesohet ne shkolla ,

Fëmijët izraelitë do të mësojnë në histori për kontributin e shqiptarëve në shpëtimin e hebrenjve gjatë luftës së Dytë Botërore. Hapi i ndërmarrë në vendin mik, është bërë i ditur gjatë vizitës së Nënkryetares së Kuvendit, Valentina Leskaj me rastin e “Ditës së Shqipërisë” në parlamentin izraelit. Zonja Leskaj, që …

Më shumë