KRYEFAQJA » 2017 » Janar (Faqe 18)

Arkiva Mujore: Janar 2017

Gjermania mbështet krijimin e një laboratori rajonal analizash fito-sanitare në Ballkan

Dilema: “Në treg të lirë apo në magazinat e grumbullimit?”

Gjermania do të mbështesë krijimin e një laboratori rajonal analizash  fito-sanitare të produkteve bujqësore dhe blegtorale që do të mbulojë të githa vendet e Ballkanit Perëndimor. Ky laborator do të asistohet nga një laborator gjerman reference, me qëllim shmangien e vonesave dhe kontestimeve mbi pastërtinë e produkteve bujqësore në pikat …

Më shumë

Bushati: Administrata Trump do të vijojë angazhimin amerikan në Shqipëri

Bushati: Administrata Trump do të vijojë angazhimin amerikan në Shqipëri

Ministri i Jashtëm shqiptar Ditmir Bushati shpreson që administrata e re Trump do të vijojë angazhimin amerikan në Shqipëri. Në një postim në Facebook, ministri Bushati, falenderon sekretarin e shtetit Kerry për përkushtimin e treguar ndaj Shqipërisë dhe gjithe administraten Obama për kontributin e dhënë për zhvillimin e demokracisë në …

Më shumë

Robert Menard zgjidhet “Politikani me Gënjeshtar” në Francë

Robert Menard zgjidhet “Politikani me Gënjeshtar” në Francë

Robert Menard, kryetari i bashkisë së qytetit Beziers në Francë, i cili i përket së djathtës ekstreme, është zgjedhur “politikani më gënjeshtar”. Ndarja e çmimit “Politikani me Gënjeshtar”, i cili është krijuar në vitin 2015 nga hulumtuesi i shkencave politike Tomas Genol, synon të parandalojë gënjeshtrat e politikanëve në Francë …

Më shumë