KRYEFAQJA » 2017 » Janar (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Janar 2017

Haveli në Tiranë, “Politika dhe Ndërgjegjia”

Haveli në Tiranë, "Politika dhe Ndërgjegjia"

Me një ekspozitë fotografike ka nisur në Tiranë java përkujtuese për një prej figurave më emblematike të trashëgimise europiane e pikërisht Vaclav Havel. Në bashkëpunim me COD, Ambasada çeke realizon një javë aktivitete kushtuar këtij personaliteti, ku përmes ekspozitës fotografike, konferencave dhe filmave sillen në vëmendje idetë e filozofit, dramaturgut …

Më shumë

TI, Indeksi i Perceptimit të Korrupsionit, Shqipëria në vendin e 83-të

TI, Indeksi i Perceptimit të Korrupsionit, Shqipëria në vendin e 83-të

Asnjë vend nuk ka një rezultat të përsosur në Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit 2016. Kështu vlerësohet në raportin e “Transparency International”. Shqipëria në këtë raport për vitin 2016, renditet në vendin e 83-të, ndër 176 vende të ekzaminuara. Ministri i shtetit Bledi Çuçi e ka vlerësuar si zhvillim tejet …

Më shumë

Trump me prodhuesit e mëdha të makinave: Mos e zgjeroni prodhimin jashtë vendit

trump, general motors, ford, fiat, takim, prodhimi

Presidenti Donald Trump u takua me drejtuesit e tre korporatave më të mëdha amerikane të makinave, “General Motors”, “Ford” dhe Fiat Chrysler”. Gjatë pristjes së djeshme në Shtëpinë e Bardhë, Presideni i ri u kërkoi gjigantëve të makinave që të krijojnë vende të reja pune në sektorin e prodhimit në …

Më shumë

Publikohen emrat e kandidatëve prokurorë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë

Publikohen emrat e kandidatëve prokurorë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë

Prokuroria e Përgjithshme ka publikuar emrat e 19 kandidatëve zyrtarë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë, një nga organizmat kryesorë që do të ngrihen për të ndërmarrë Reformën në Drejtësinë shqiptare. Një komisioni administrativ i Prokurorisë së Përgjithshme ka vlerësuar të gjithë aplikantët, duke çmuar se ata plotësojnë kushtet formale …

Më shumë