KRYEFAQJA » 2016 (Faqe 20)

Arkiva Vjetore: 2016

Ministrja Gjermeni; Liçensat online

Gjermeni, ministrja, online, vendi, lajme

Tashmë nga Janari 2017 vlerësuesit e pasurive të paluajtshme do të mund të aplikojnë online për liçensën e tyre në trasparencë të plotë. Gjatë paradites së të mërkurës është zhvilluar një takim prezantues i sistemit ku Ministrja Gjermeni i ka cilësuar këta profesionistë si aktorë kyç në ekonominë e tregut. …

Më shumë

Rama: Rritja e pensionit vitin e ardhshëm është e ndjeshme por jo e mjaftueshme

Skema e vjetër e pensioneve prodhonte vetëm borxhe dhe nëpërmjet saj përfitoheshin vetëm pensione minimale ndërkohë që linte pa një të tillë të tjerë të moshuar që nuk mundin të kontribonin.Kështu ka deklaruar kryeminisri Edi Rama në një takim me pensionistët. Ai u shpreh se reforma e pensioneve ndërmarrë në …

Më shumë