KRYEFAQJA » 2016 » Dhjetor (Faqe 9)

Arkiva Mujore: Dhjetor 2016

Sejko: Viti 2016 ishte një vit i vazhdimit të trendit pozitiv të rritjes ekonomike

Sejko: Viti 2016 ishte një vit i vazhdimit të trendit pozitiv të rritjes ekonomike

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, vlerëson se viti do të mbyllet me një rritje ekonomike 3.4 përqind, ndërkohë që pritshmëritë për 2017 janë edhe më optimiste. Megjithatë në vlerësimin e bankës qëndrore ekonomia shqiptare ka edhe disa dobësi, siç janë investimet e huaja dhe informaliteti i lartë. Me …

Më shumë

Rumani: Presidenti refuzon emërimin e Shaideh si kryeministre

Rumani: Presidenti refuzon emërimin e Shaideh si kryeministre

Presidenti rumun, Klaus Johannis hodhi sot poshtë kandidaturën për postin e kryeministres të Sevil Shaideh, propozuar nga Partia Social-Demokrate pas fitores në zgjedhjet legjislative. “Kam analizuar argumentet pro dhe kundër dhe kam vendosur të mos e pranoj këtë propozim”, deklaroi Johanis gjatë një fjalimi, ndërkohë që Rumania është në kërkim të një …

Më shumë