KRYEFAQJA » 2016 » Dhjetor (Faqe 32)

Arkiva Mujore: Dhjetor 2016

Maqedoni: Parregullsi në zgjedhje

Maqedonia drejt zgjedhjeve lokale

Rezultatet e zgjedhjeve parlamentare të së dielës duket se ua kanë shtuar shqetësimet partive më të mëdha në Maqedoni, ndërsa vështirë të parashikohen variantet e partneritetit në një koalicion të ardhshëm qeveritar. Partia VMRO-DPMNE, e cila ka 10 vjet në pushtet, fitoi me rezultat të ngushtë zgjedhjet e parakohshme, me …

Më shumë

OSBE-ja organizon vizita rajonale për transmetuesin publik shqiptar

RTSH qëndron jashtë debatit politik dhe luftës mes partive

Drejtues të lartë të transmetuesit publik shqiptar RTSH, përfunduan ditët e fundit një vizitë treditore në transmetuesin publik të Sllovenisë. Vizita u organizuar nga Prezenca e OSBE-së në Shqipëri dhe nga Bashkimi Evropian i Transmetuesve (EBU), si pjesë e përpjekjeve të tyre për të ndihmuar në shndërrimin e Radio Televizionit …

Më shumë

Proçesi “Xibraka”, prokurorët mbrojnë akuzën pa asnjë dëshmitar

Asnjë dëshmitar nuk do të thirret në proçesin ndaj 9 të pandehurve të akuzuar për prodhim dhe trafik ndërkombëtarë kokaine. Proçesi ndaj shtatë shqiptarëve dhe dy kolumbianëve, të akuzuar për përpunim kokaine në një laborator në Xibrakë të Elbasanit, pritet që të zhvillohet vetëm mbi bazën e përgjimeve, survejimeve dhe provave …

Më shumë