KRYEFAQJA » 2016 » Nëntor (Faqe 9)

Arkiva Mujore: Nëntor 2016

Kërkesë për rinumërim votash në shtetin ku Donald Trump fitoi me rezultat të ngushtë!

SHBA: Trump punoi me kubanezët dhe iranianët

Komisioni zgjedhor në Uiskonsin ka marrë një kërkesë për rinumërim votash në shtetin ku Donald Trump fitoi me një rezultat të ngushtë dy javë më parë. Kërkesa është paraqitur nga Partia e Gjelbër me kandidate për presidente Xhill Stein. Stein është zotuar gjithashtu se do të kërkojë rinumërim votash në …

Më shumë

Nishani: Njerëzit e botës së letrave rrisin shpresën dhe besimin

Nishani: Njerëzit e botës së letrave rrisin shpresën dhe besimin

Presidenti shqiptar Bujar Nishani u ka bërë thirrje njërëzve të botë së letrave shqiptare të bëjnë përpjekje maksimale për ruajtjen dhe pasurimin e fondit të trashëgimisë kulturore të kombit shqiptar. Gjatë një takimi në selinë e presidencës shqiptare me shkrimtarë dhe botues, përkthyes, studiues e akademikë të librit në gjuhën …

Më shumë