KRYEFAQJA » 2016 » Nëntor (Faqe 57)

Arkiva Mujore: Nëntor 2016

Rama për arsimin profesional

"një përgjigje shembullore për gjithë politikanët dhe shkarrashkruesit e kazanit"

Kryeministri Edi Rama vazhdon të këmbënguli se zhvillimi i arsimit profesional mund të sjelli një reduktim të papunësisë në vend. Në tryezën “Arsimi profesional, sfidat dhe cilësia”, zoti Rama tha se “Nëse arsimi profesional nuk do ishte braktisur 25 vite më parë sot në të gjitha ndërmarrjet nuk do kishte …

Më shumë

“Check up”-i, debat në komisionin parlamentar të shëndetësisë

"Check up"-i, debat në komisionin parlamentar të shëndetësisë

Kontrolli shëndetësor i popullatës i njohur me emrin “Check up” është debatuar me tone të ashpra të martën në komisionin parlamentar të shëndetësisë. Protagonistë u bënë ministri i shëndetësisë Ilir Beqja dhe kryetarja e komisionit të Shëndetësisë, deputetja demokrate Albana Vokshi. Sipas zotit Beqja numri i personave të kontrolluar është …

Më shumë