KRYEFAQJA » 2016 » Nëntor (Faqe 22)

Arkiva Mujore: Nëntor 2016

Dhuro gjak, shpëto jetë!

Dhuro gjak, shpeto jete

Për fëmijët dhe të rinjtë me talasemi, plotësimi i nevojave për gjak, mbetet sfidë e përditshme në një realitet të vështirë. Ndonëse fushatat e dhurimeve vullnetare zgjidhin krizat e momentit, ajo për të cilën ata kanë nevojë, është dhurimi vullnetar dhe periodik i një shoqërie të ndërgjegjësuar. Fatmira Ismaliaj, rreshtere …

Më shumë

Rama: Çështjet me Greqinë do të zgjidhen mbi parimin e themelor të reciprocitetit

Rama: Çështjet me Greqinë do të zgjidhen mbi parimin e themelor të reciprocitetit

Kyeministri socialist Edi Rama ka ngritur tonet lidhur me zhvillimet e fundit me Greqinë, veçanërisht pasi të premten një gjykatë greke dënoi dy shoferë shqiptarë të cilët u ndaluan duke transportuar libra shqip për fëmijët e emigrantëve shqiptarë në Greqi. Duke folur në një takim me përfaqësues në Samitin e …

Më shumë