KRYEFAQJA » 2016 » Tetor (Faqe 6)

Arkiva Mujore: Tetor 2016

“Mos ma prek Valbonën”, koncert-protestë nga Eda Zari dhe Elina Duni

“Kur pushteti korrupton, poezia pastron” kështu deklaronte Presidenti i Shteteve të Bashkuara Kenedi vetëm 3 javë para se të vritej. Gati si një jehonë e kësaj thënie sot janë artistët ata që po ngrenë zërin dhe ngrenë pikëpyetje mbi vendimarrjet politike për dy çështje të nxehta: rrezikimi i luginës së …

Më shumë

Përfaqësues të FMN-së u takuan sot me Kryetarin e Partisë Demokratike

Në takimin me përfaqësues të misionit të radhës së FMN-së, Kryedemokrati e konsideroi dramatike situatën ekonomike , pasojë sipas tij e politikave të gabuara të Qeverisë dhe korrupsionit të lartë .Edhe pse janë rritur taksat tha Basha, qeveria dështoi në mbledhjen e të ardhurave. Kryetari i Partisë Demokratike shprehu shqetësim …

Më shumë