KRYEFAQJA » 2016 » Tetor (Faqe 40)

Arkiva Mujore: Tetor 2016

Forimi Gruas i PS zgjedhje për drejtuesit në Korçë dhe Elbasan

Partia Socialiste nis me Korçën dhe Elbasanin riorganizimin e Forumit të Gruas,që pason përshtatjen me strukturat e reja dhe ndarjen territoriale. Kryetarja e forumit Xhaçka, e cilësoi garën si metodën për përzgjedhjen e më të mirave mes grave socialiste. “Ne jemi të vetëdijshme për nevojën për të mbrojtur interesat tona …

Më shumë

Rama: Qeveria do të aplikojë paketën prej 300 milionë euro për fshatin

Dilema: “Në treg të lirë apo në magazinat e grumbullimit?”

Pavarësisht sulmeve dhe akuzave të opozitës se qeveria socialiste nuk ka mbajtur premtimet për fermerët shqiptarë, kryeministri Edi Rama kërkon të provojë të kundërtën. Në bashkëbisedim me fermerët në Dvoran të Korçës, kryeministri Rama tha se qeveria do të aplikojë paketën me të madhe financiare të 25 viteve për fshatin, …

Më shumë