KRYEFAQJA » 2016 » Tetor (Faqe 21)

Arkiva Mujore: Tetor 2016

Komisioni i Venecias mbështet ligjin e pronave në Shqipëri

Komisioni i Venecias ka vlerësuar se ligji i përmbush kërkesat e proporcionalitetit, siç përcaktohet në Konventën Europiane të Drejtave të Njeriut. Vlerësimi është dhënë pas kërkesës së Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë për një opinion të ligjit të pronave i kundërshtuar nga shoqata e ish pronarë dhe opozita e djathtë. Sipas …

Më shumë

Partizani mund thellë Flamurtarin dhe ngjitet në vendin e dytë

Partizani mund thellë Flamurtarin dhe ngjitet në vendin e dytë

JAVA 7   DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ 16.10.2016 Kukës 14:00 Kukësi – Korabi 2 – 0 Dvornekovic 17′, Pejic 89′ 16.10.2016 Tiranë 17:00 Tirana – Skënderbeu 2 – 1 Ndockyt 14′ (1-0), Nkounkou 50′ (2-0), Latifi 83′ (2-1) 17.10.2016 Shkodër 14:00 Vllaznia – Laçi 1 – 2 Shtubina 14′ (1-0), Toski 24′ (1-1), Taubate 70′ (1-2) 17.10.2016 Elbasan 17:00 Partizani – Flamurtari …

Më shumë