KRYEFAQJA » 2016 » Tetor (Faqe 12)

Arkiva Mujore: Tetor 2016

Teknologjia në ndihmë të sigurisë

Konfindustria i kërkon qeverisë: Përgjysmo taksën e qarkullimit!

Duket se vjedhja e pikave të karburantit në Shqipëri është një shqetësim serioz për policinë shqiptare. Sipas statistikave të zbuluara të hënën në një aktivitet me bizneset e tregëtisë së karburanteve nga ministri i Brendshëm Sajmir Tahiri, gjatë pesë vjetëve të fundit në të gjithë vendin janë vjedhur nëpërmjet grabitjes …

Më shumë

“Afera CEZ”, Gjykata e Lartë rrëzon Kontrollin e Lartë të Shtetit

"Çështja ÇEZ", Balla sulmon prokurorinë

Në Shqipëri Gjykata e Lartë rrëzoi kërkesën e formuluar nga Kontrolli i Lartë i Shtetit ndaj ministrit të energjitikës Damian Gjiknuri dhe Avokates së Shtetit Alma Hicka lidhur me çështjen e shumëpërfolur CEZ. KLSH kërkoi shfuqizimin e vendimit të prokurorisë e cili më parë ka pushuar kallëzimin e këtij institucioni …

Më shumë