KRYEFAQJA » 2016 » Tetor (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Tetor 2016

Ligji i Vetting-ut, Unioni i Gjyqtarëve : Të vihet në lëvizje Gjykata Kushtetuese

"Shuhet" Gykata Kushtetuese, analistët: Gjyqësori në kaos

Kur u kanë mbetur edhe dy javë kohë për të dorëzuar deklaratat e pasurive, 800 prokurorë dhe gjyqtarë bëhen bashkë duke ju drejtuar Gjykatës Kushtetuese për shpalljen e pavlefshmërisë së ligjit për Vettingun. Të prekur direkt dhe indirektë, tek familjarët dhe trashëgimtarët e tyre, gjyqtarët i janë drejtuar me këtë kërkesë, Gjykatës …

Më shumë

Komisioni i ekonomisë për paketën fiskale

Projektligji për disa ndryshime në proçedurat tatimore ka nisur diskutimin në Komisioni e Ekonomisë në parlamentin shqiptar. Ministri i Financave Arben Ahmetaj u shpreh se ndryshimet kanë prekur në total 55 nene dhe synohet të te riorganizohet administrata tatimore dhe pavarësinë e strukturave të saj, riorganizimin e drejtorisë së Tatimpaguesve …

Më shumë

Firmoset programi i ri i bashkëpunimit me OKB-në

108 milionë dollarë është fondi që Kombet e Bashkuara do të lëvrojnë për Shqipërinë gjatë periudhës 2017-2021 duke synuar zhvillimin dhe avancimin e mëtejshëm të saj. Gjatë firmosjes së protokollit të bashkëpunimit për zhvillim të qëndrueshëm mes qeverisë shqiptare dhe Organizatës së Kombeve të Bashkuara, zëvëndëskryeministri Niko Peleshi, vlerësoi mbështetjen …

Më shumë