KRYEFAQJA » 2016 » Tetor (Faqe 10)

Arkiva Mujore: Tetor 2016

Vasilika Hysi në “Mirëmëngjes Shqipëri”: Ligji për Vettingun nuk mund të kundërshtohet në Gjykatë Kushtetuese

Vasilika Hysi në "Mirëmëngjes Shqipëri": Ligji për Vettingun nuk mund të kundërshtohet në Gjykatë Kushtetuese

Ligji i njohur si Vettingu, për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve tashmë ka hyrë në fuqi. Por kundërshtarët e tij PD e opozitës dhe një grup prokurorësh u dërgua në Gjykatë Kushtetuese. Deputetja Vasilika Hysi, njeherësh anëtare e Komisionit të Reformës në Drejtësi, e ftuar në emisionin e përditshëm …

Më shumë