KRYEFAQJA » 2016 » Shtator (Faqe 8)

Arkiva Mujore: Shtator 2016

Reagimet pas debatit presidencial, Trump bën përgjegjës mikrofonin dhe drejtuesin e debatit

Caktohet kreu i hetimit për zgjedhjet amerikane

Epërsia e Hillary Clinton në debatin e parë televiziv të zgjedhjeve presidenciale amerikane e ka një përgjegjës, dhe ai për Donald Trumpin është drejtuesi i debatit, Lester Holt. Ai është ankuar edhe për mikrofonin, sipas të cilit kërciste shpesh dhe kishte një nivel fonie më të ulët, krahasuar me atë …

Më shumë

Stoltenberg: Nuk ka kontradikte mes mbrojtjes së fuqishme evropiane dhe NATO-s

jens stoltenberg, nato, be, fjalim, forca ushtarake, sllovaki, sekretari i pergjithshem

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg vlerësoi se Bashkimi Evropian do të riforcojë mjetet e mbrojtjes pa dëmtuar strukturën e Aleancës së Atlantikut, ndërsa qeveria britanike ka shfaqur polemika të ashpra në lidhje me këtë çështje. “Nuk ka asnjë mosmiratim mes një mbrojtje të fortë evropiane dhe një NATO-je …

Më shumë

Prishtinë, alarm për bombë

Prishtinë, alarm për bombë

Policia e Kosovës ka larguar një mjet afër Administratës Pensionale të Kosovës, pas dyshimeve se në të kishte lëndë shpërthyese. Alarmi u dha rreth orës 11:00 nga punonjësit e kësaj zyre. Policia tha se e kish verifikuar mjetin e dyshuar shpërthyes dhe arriti ta largojë nga zyrat e Administratës Pensionale …

Më shumë