KRYEFAQJA » 2016 » Shtator (Faqe 4)

Arkiva Mujore: Shtator 2016

“Thesare të shpëtuara” ekspozohen në Muzeun Historik Kombëtar

Është zgjedhur 29 shtatori, dita kombëtare e trashëgimisë kulturore, për çeljen e ekspozitës “Thesare të shpëtuara” në Muzeun Historik Kombëtar. Është fjala për rreth 476 objektet ikonografike dhe dekorative të sekuestruara tre vjet më parë, ndërkohë që ato vijnë para publikut të regjstruara, kataloguara dhe kartelizuara nga një staf profesionistësh …

Më shumë

Deklarata e Hahn për çështjen çame, reagon ashpër Athina zyrtare

hahn

Athina zyrtare është përfshirë në replika me BE-në për çështjet mes Shqipërisë dhe Greqisë. Pas qëndrimeve të komisionerit për zgjerimin e negociatave Johanes Hahn në përgjigje të eurodeputetes greke në lidhje me vlerësimin europian në raportin vjetor për Shqipërinë, Athina zyrtare ndryshe nga qëndrimet e ministrit të jashtëm Kocias pas …

Më shumë

KSHH rekomandon gjyqtarin e shtypit

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizoi tryezën mbi diskutimin e gjetjeve dhe rekomandimeve të dala nga studimi për ndëshkueshmërinë e veprave penale të korrupsionit në sektorin publik, të dhëna nga Gjykatat e Rrethit Gjyqësor, Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda dhe Gjykatat e Apelit Tiranë Durrës. Debati publik e …

Më shumë