KRYEFAQJA » 2016 » Shtator (Faqe 31)

Arkiva Mujore: Shtator 2016

Kremtohet Kurban Bajrami

Kremtohet Kurban Bajrami

Besimtarët myslimanë shqiptarë ju bashkuan besimtarëve myslymanë në mbarë botën për të kremtuar Kurban Bajramin. Ceremonia u zhvillua në në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Kryetari i komuniteti Mysliman Skënder Bruçaj drejtoi një lutje për të gjithë bashkëkombësit me shpresën për të rritur mirëkuptimin dhe dashurinë për njëri-tjetrin.”Në një ditë të …

Më shumë