KRYEFAQJA » 2016 » Shtator (Faqe 30)

Arkiva Mujore: Shtator 2016

Rama drejt bashkisë

Rama drejt bashkisë

Kandidati socialist për kreun e Bashkisë Dibër Muharrem Rama, vazhdon të kryesojë ndaj rivalit demokrat Sherefedin Shehu. Kur janë numëruar 69 kuti votimi, diferenca e votave ka kaluar mbi 3000. Sipas specialistëve zgjedhorë, pjesmarrja në zgjedhje dhe rezultati i deritanishëm, të bëjnë të mendosh se zoti Muharrem Rama shumë shpejt …

Më shumë

Kosova kremton Kurban Bajramit

Kosova kremton Kurban Bajramit

Besimtarët myslimanë në Kosovë u mblodhen për ceremoninë  kryesore të Kurban Bajramit në Xhaminë e Madhe të Prishtinës “Sulltan Mehmed Fatih” dhe në xhamitë e qyteteve të tjera anembanë vendit. Udhëheqësit e Bashkësisë Islame bënë thirrje për paqe, mëshirë dhe dashuri. Krerët fetarë bënë thirrje që njerëzit ta zgjasin dorën …

Më shumë