KRYEFAQJA » 2016 » Shtator (Faqe 28)

Arkiva Mujore: Shtator 2016

Atletët e amerikës me doping

simone biles, serena wililams, atletet e amerikes, doping

Motrat Uillimas dhe Simon Bajs, gjimnastja amerikane, fituese e katër medaljeve olimpike në Rio de Zhaneiro, kanë përdorur substanca farmaceutike, të cilat janë të ndaluara nga WADA. Lajmi vjen nga Rusia, ku një grup hekrash kanë hyrë në databazet e Agjencisë Botërore të Antidopingut. Sipas të dhënave të gjetura aty, …

Më shumë