KRYEFAQJA » 2016 » Shtator (Faqe 20)

Arkiva Mujore: Shtator 2016

TVSH: 32 stacione të reja të trasmetimeve dixhitale mbulojnë 70 % të popullatës

EBU vlerëson reformimin e TVSH

Proçesi i implementimit të projektit të dixhitalizimit të transmetimeve të TVSH po ecën me hapa të shpejtë, për të realizuar në kohë e me cilësinë më të lartë sjelljen pranë publikut të 12 kanaleve televizive si dhe për të ofruar mbështetjen e duhur për operatorët lokale. Drejtori i projektit të …

Më shumë

New York: Hollande vlerësohet me çmimin “World Statesman Award”

Presidenti i Francës Fransua Hollond është vlerësuar me çmimin “World Statesman Award” për arritjet si kryetar shteti. Ceremonia u zhvillua në Nju Jork në hotelin e famshëm “Waldorf Astoria”. Ky çmim jepet çdo vit nga fondacioni “Thirrja e ndërgjegjies”, një koalicion liderësh fetare e biznesesh për të promovuar paqen, tolerancën …

Më shumë

Ministrat e Jashtëm në Samitin e Parisit për Ballkanin Perëndimor

Samiti për Ballkanin Perëndimor, paris, ministrat e jashtem, Bushati

  Ministrat e Jashtëm të Ballkanit Perëndimor kane diskutuar angazhimet e marra nga vendet e rajonit në fushën e infrastrukturës dhe energjisë, në vazhdën e Samitit të Parisit për Ballkanin Perëndimor. Në takimin e mbajtur gjatë punimeve të asamblese së përgjithsme të OKB, në prani dhe të Komisionerit Europian për …

Më shumë