KRYEFAQJA » 2016 » Shtator (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Shtator 2016

AKIP: Kryeministri të konsiderojë grup interesi të gjithë popullin shqiptar

Aleanca Kundër Importit të Plehrave deklaron se takimi i sotëm i kryeministrit Edi Rama me një grup të njohur si “Shoqata e Ricikluesve” përbën veprimin e rradhës propagandistik dhe të pavlerë të kryeministrit në mbrojtje të importit të plehrave. AKIP i sugjeron kryeministrit që të mos konsiderojë “grup interesi” vetëm …

Më shumë

Tinguj Dada në Tiranë

dada, dadaism, dada ne tirane, poeteka, lajme kulture

Dadaistet ishin antiteza ndaj një shoqërie të korruptuar dhe kompromentuar thuajse në të gjitha nivelet. E lindur si një rrymë letrare dhe artistike kundra dëshpërimit të përgjithshëm të botës në Luftën e Parë Botërore, Dadaismi, Surrealizmi dhe Futurizmi u bënë qëndresa dhe frymezim për një shoqëri që i bënte oponencë …

Më shumë

Elbasan: 3.8 miliard lekë për rikonstruktimin e qytezës turistike të Belshit

Në qytezën e Belshin të Elbasanit ka filluar zbatimi i fazës së parë e projektit për rikonstruksionin e plotë që në tërësi kap vlerën e 3.8 miliard lekë. Në këtë rikonstruksion do të përfshihen ndërtimi i pedonales buzë liqenit dhe i parkut. Sipas projektit ky rikonstruksion do të ndihmoje edhe në mbajtjen …

Më shumë