KRYEFAQJA » 2016 » Shtator

Arkiva Mujore: Shtator 2016

Ben Blushi largohet nga PS

ben blushi, ps, largohet,

Deputeti socialist Ben Blushi, një prej kundërshtarëve të ligjit për importin e mbetjeve një javë më parë, ka deklaruar largimin e tij nga Partia Socialiste. Deputeti Blushi ka bërë një analizë të gjatë të ligjit të mbetjeve duke e nisur me ndryshimin e qëndrimeve të tre partive kryesore për këtë …

Më shumë

OSBE:Miratimi i paketës së parë të Reformës në Drejtësi në rrugë të mbarë

Organizata më e madhe për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë, OSBE, mbështet miratimin e paketës ligjore të reformës në Drejtësi dhe kërkon pa kushte zbatimin praktik të saj. Robert Willton nënkryetari i Prezencës së OSBE-së në vendin tonë, tha se drejtësia është  jetike për Shqipërinë. I pyetur në lidhje me …

Më shumë