KRYEFAQJA » 2016 » Gusht (Faqe 29)

Arkiva Mujore: Gusht 2016

KQZ për KZAZ-në e Dibrës

kqz, kzaz, diber, zgjedhjet

Në kuadër të përgatitjes së zgjedhjeve të pjesshme lokale në Bashkinë e Dibrës, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve është mbledhur sot për të vendosur lidhur me ngritjen e KZAZ-së nr. 19.  KQZ ka miratuar unanimisht emërimin e anëtarëve dhe sekretarit të kësaj KZAZ-je. Njëkohësisht u vendos që mbledhja e saj e …

Më shumë