KRYEFAQJA » 2016 » Gusht (Faqe 21)

Arkiva Mujore: Gusht 2016

Beqaj; Dezinsektikimi

Konçesionet Beqja, prokuroria pushon hetimet

50 hektarë sipërfaqe kryesisht ne zonat bregdetare jane dezinsektuar në zonën e Shkodrës dhe atë të Velipojës gjatë këtij viti. Gjatë inspektimit të punës në terren të një prej ekipeve që po zbaton programin e dezinsektimit të Ministrisë së Shëndetësisë,ministri Beqaj , tha se praktika e deziensektimit eshte reflektuar drejtperdrejt …

Më shumë