KRYEFAQJA » 2016 » Gusht (Faqe 18)

Arkiva Mujore: Gusht 2016

Fatura e majme e reformës

Parlamenti zgjedh KED, opozita e konsideron të jashtëligjshëm

E ndërsa ekonomistët në vend vlerësojnë se reforma në sistemin gjyqësor do të ketë impakt pozitiv në ekonomi, aktualisht ajo që dihet me siguri është fatura e majmë që pritet ti kushtojë buxhetit të shtetit kjo reformë. Televizioni Publik Shqiptar ka arritur të sigurojë përllogaritjet e pagave, pensioneve si dhe …

Më shumë

Dita botërore e fotografisë

Nëse ka një shpikje të njeriut që ka ndikuar jetën e të gjithë brezave pa dallim që prej kohës kur ajo është shpikur, kjo shpikje është fotografia. Sot kur imazhet dublikojnë njëri-tjetrin dhe shumëfishohen me shpejtësinë e dritës të kthesh sytë pas në histori bëhet një rrugëtim ekzotik dhe gjenial. …

Më shumë

2 arsyet e ndryshimit të pagave

Qeveria Shqiptare do të eleminojë praktikat e shmangjes së taksave

Projektligji për Statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve që parashikon përmirësim rrënjësor të trajtimit financiar dhe të masave mbështetëse gjatë dhe pas lënies së detyrës, sipas hartuesve te draftit vjen ne përputhje me dinjitetin e detyrës dhe eshte i përshtatshem për të garantuar pavarësinë dhe mbrojtjen nga ndërhyrjet e jashtme në …

Më shumë

Djegia e mbetjeve në Laç

djegia e mbeturinave, laç, ndotje

Vazhdon prej ditësh djegia e mbetjeve urbane në qytetin e Laçit. Djegja e këtyre mbetjeve, të grumbulluara prej 10 vjetësh në një gropë mes malit në lindje të qytetit, vazhdon në mënyrë të pandërprerë duke shkarkuar në atmosferë tym e gazra helmuese që mbulojnë jo vetëm qytetin e Laçit por ndjehen …

Më shumë