KRYEFAQJA » 2016 » Korrik (Faqe 60)

Arkiva Mujore: Korrik 2016

Rama : Në Samitin e NATO-s roli i Shqipërisë u vlerësua maksimalisht

Samiti i Varshavës doli me vendime shumë të rëndësishme për një sërë çështjesh që lidhen me stabilitetin dhe sigurinë në hapësirën euroatlantike dhe ku Shqipëria jep një kontribut të vlefshëm. Kryeministri Edi Rama, duke folur për mediat, u shpreh se edhe në këtë Samit, roli i Shqipërisë u vlerësua maksimalisht. …

Më shumë

Francesko Becchetti nuk do të ekstradohet nga Londra

Është mbajtur në Londër seanca gjyqësore për çështjen e ekstradimit të biznesmenit italiani Francesko Beketit në Shqipëri. Françesko Beketi pronari i ‘Agon Channel’ dhe administratori i bizneseve të tij Mauro De Renzis nuk do të ekstradohen në Shqipëri. Ai akuzohet në Shqipëri për evazion fiskal dhe pastrim parash me një vlerë prej …

Më shumë

Rama : Shqipëria pjesë e përpjekjeve të NATO-s për më shumë stabilitet e siguri në hapësirën euroatlantike

përpjekjeve të NATO-s për më shumë stabilitet e siguri në hapësirën euroatlantike

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se Shqipëria mbetet e angazhuar në përmbushjen e të gjitha angazhimeve e detyrimeve të saj buxhetore si anëtare e NATO-s, ndërsa qëndron fort krah Aleancës në përmbushjen e misionit të saj. Zoti Rama i cili po kryeson delegacionin Shqiptar në Samitin e Varshavës, i bëri …

Më shumë

RTSH drejt ristrukturimit

"Përse nuk u transmetua ndeshja miqësore Shqipëri- Marok?", sqarim i RTSH

Këshilli Drejtues i RTSH, në mbledhjen datës 08.06.2016, në kuadrin e ristrukturimit të plotë të RTSH, me propozim të Drejtorit të Përgjithshëm z. Thoma Gëllçi vendosi: 1. Lirimin nga detyra të Drejtorit të Radio Tiranës, Drejtorit të Televizionit Shqiptar, Drejtorit të Aktualitetit, Drejtorit të Programit Satelitor, Drejtorit të Stacioneve Transmetuese …

Më shumë