KRYEFAQJA » 2016 » Qershor (Faqe 80)

Arkiva Mujore: Qershor 2016

DASH vlerëson Shqipërinë në mbështetje të luftës kundër terrorizmit

Rama për raportin e DASH: "Shumë mbetet për t’u bërë dhe do të bëhet se s’bën"

Departamenti Amerikan i Shtetit ka vlerësuar qëndrimin e Shqipërisë gjatë vitit 2015 në vazhdimin e mbështetjes së luftës kundër terrorizmit. Në raportin e vitit për vendet, Shqipëria përcaktohet të ketë qenë një mbështetës i fortë për përpjekjet e antiterrorizmit duke vazhduar pjesëmarrjen e saj në koalicionin global kundër Shtetit Islamik …

Më shumë

SHBA, sondazhi për kandidatët

Votuesit amerikanë nuk besojnë se kandidati republikan për president, Donald Trump do të ketë sukses në planin e tij për të ndërtuar një mur përgjatë kufirit meksikan dhe se ata nuk mendojnë që kandidatja demokrate për president, Hillary Klinton, do të arrijë të frenojë përdorimin e parave të fshehta në …

Më shumë

Kosovë, Gjykata Speciale pret dritën jeshile nga Brukseli

Përfaqësues nga Qeveria dhe Kuvendi i Kosovës thonë se deri tani janë përmbushur të gjitha detyrimet për themelimin e Gjykatës Speciale. Ata thonë se infrastruktura juridike për Gjykatën Speciale për krime lufte në Kosovë tashmë është ndërtuar, përfshirë këtu miratimin nga Kuvendi i Kosovës të Ligjit për Dhomat e Specializuara …

Më shumë