KRYEFAQJA » 2016 » Qershor (Faqe 70)

Arkiva Mujore: Qershor 2016

Ministrja Tahiri në Bruksel për të diskutuar bllokadën e Serbisë në marrjen e kodit telefonik

Ministrja për Dialog e Qeverisë së Kosovës, Edita Tahiri ka udhëtuar për Bruksel për t’u takuar me Angelina Eichhorst, drejtore për Evropën Perëndimore, Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë, në Shërbimin e Jashtëm të Bashkimit Evropian. Në këtë takim do të diskutohet për bllokadën që Serbia po i bën zbatimit të marrëveshjes …

Më shumë