KRYEFAQJA » 2016 » Qershor (Faqe 22)

Arkiva Mujore: Qershor 2016

Rama pret kombëtaren: “Ajo që ju keni dhënë në këtë europian për Shqipërinë dhe shqiptarët, kudo ku rrojnë, shkon shumë përtej futbollit”

"Ajo që ju keni dhënë në këtë europian për Shqipërinë dhe shqiptarët, kudo ku rrojnë, shkon shumë përtej futbollit"

Futbollistët e kombëtares shqiptare u pritën si heronj në Tiranë, pas një paraqitjeje mbresëlënëse në “Euro 2016”. Në Aerportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza” kishte dalë vetë kryeministri Edi Rama i cili u takua përzemërsisht me të gjithë ekipin. Pas egzekutimi të himnit, kombëtarja shqiptare me një autobuz të hapur u nis …

Më shumë