KRYEFAQJA » 2016 » Qershor (Faqe 18)

Arkiva Mujore: Qershor 2016

Fier: Projekte rikonstruksionesh

bashkia fier, 4 projekte, pallati i sportit, unaza e qytetit, rruga ramiz

4 projekte në qytetin e Fierit, e dy te tjerë në njësitë administrative, presin firmën e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve për të nisur zbatimin. Rikonstruksioni i rrugës “Ramiz Aranitasi”, ndërtimi i pallatit te sportit, tregut të ri të qytetit, përfundimi i unazës së qytetit si dhe ndërtimi i rrugës …

Më shumë

Rama: Europa me e dobët, ndërsa Britania aspak më e fortë, Shqipëria nuk ka asnjë rrugë tjetër nga kjo e integrimit europian!

Rama: Europa me e dobët, ndërsa Britania aspak më e fortë, ndërsa Shqipëria nuk ka asnjë rrugë tjetër nga kjo e integrimit europian!

Kryeministri Edi Rama ka shprehur të premten në mbrëmje vlerësimet e tij rreth rezultateve të referendumit në Britaninë e Madhe, ku me shumicë votash u vendos dalja e vendit nga Bashkimi Europian. Në analizën që mban titullin “BRITANIA, BASHKIMI EUROPIAN, SHQIPËRIA” që zoti Rama ka zgjedhur ta botojë në faqen …

Më shumë

Dita botërore e abuzimit me drogën

Dita botërore e abuzimit me drogën

Gjendja e përdoruesve të drogave në vendin tonë paraqitet komplekse. Sipas Mjekut toksikolog Zihni Sulaj mbi 40 individë provojnë të paktën një herë drogë në një vit ndërsa 10-12 mijë janë përdorues problematikë. Strategjia kombëtare kundër drogës 2012-2016 fatkeqësisht nuk arriti të implementojë shumë gjëra, thotë Sulaj, ndaj shtrirja e shërbimeve …

Më shumë