KRYEFAQJA » 2016 » Maj (Faqe 19)

Arkiva Mujore: Maj 2016

Durrës-Elbasan, nisin aksionet për shkëputjen e lidhjeve të paligjshme në ujësjellësa

Pesë grupe task- forcë të ujësjellësit të Durrësit do të operojnë gjatë gjithë verës në terren për të verifikuar lidhjet e paligjshme, gjendjen e matësve dhe konsumin mujor të abonentëve privat dhe familjarë. Grupet do të kontrollojnë çdo subjekt privat e abonent familjar në zonën e Plazhit, shkëmbit të Kavajës, Ura …

Më shumë