KRYEFAQJA » 2016 » Prill (Faqe 9)

Arkiva Mujore: Prill 2016

ÇEZ, do të thirret deshmitar ish kryeministri Sali Berisha

Ish-kryeministri Sali Berisha dhe ministrat përgjegjës të ekonomisë dhe energjisë gjatë qeverisë së tij, janë në listën e dëshmitarëve që do të thirren para Komisionit Hetimor për Privatizimin e Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes, një komision ky i kërkuar nga partia socialiste. Në mbledhjen e parë të konstituimit, ku ishin prezent …

Më shumë

Lufta ndaj terrorizmit dhe pastrimit të parave, prokurori Belg në Tiranë

Lufta ndaj terrorizmit ka bërë bashkë Kryeprokurorin Adriatik Llalla dhe prokurorin federal të Belgjikës, Frederic Van Leeuë, për të biseduar mbi bashkëpunimin e institucioneve të drejtësisë. Në një njoftimi për shtyp, mesohet se mes dy kryeprokurorëve është mbajtur një qëndrim në lidhje me aktet barbare që tronditën Brukselin pak kohë …

Më shumë